ВМРО иска сваляне на всички билбордове с еднополови двойки

17:37, 16 дек 18 / Политика 25 1295 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Заснемането на фотоси на гей-двойки пред държавни институции и поставянето им на ключови места в големите градове на страната, в навечерието на един от най-големите християнски празници Рождество Христово е демонстрация на арогантност и гавра с вековната ценностна идентичност на българите. Това е позицията на ВМРО относно билбордовете, които прикламират ценноости, различни от общоприетите в обществото.

От ВМРО Пловдив ще настояват с остро писмо за премахването на всички билбордове в града под тепетата.
„Пловдив попадна в капана на гей-обществото чрез тези билбордове“, коментира Александър Сиди, депутат и областен координатор за региона на ВМРО.

„Това е ненужна показност, която може сериозно да обърка ценностната система на подрастващите. Финансирането на подобни скандални „реклами“ на криворазбраната моралност от ЕК е още по–притеснително“, гласи изявление на партията.
Според Сиди кампанията по премахването на билбордовете ще струва около 200 000 евро и част от парите ще бъдат насочени именно към Пловдив.
„Защо се харчат пари за подобна пропаганда, а  не може да се купи примерно един кувьоз за бебета, който струва около 6000 лева“, разочарован е областният координатор на ВМРО.

От партията настояват да не бъдат издавани разрешителни за издаването на нови „скандални“ билбордове.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама