Издирва се мъж, блъснал и ранил тежко с автомобила си полицейски служител

13:20, 16 дек 18 25 1455 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Снощи, минути след 23:00 часа,  на столичния  бул. „Ал Малинов“, полицейски екип забелязал лек автомобил „Фолкваген“, за който е имало съмнение че няколко пъти не се е подчинявал на полицейски сигнали за спиране. Веднага били предприети полицейски действия и подаване на сигнал. Шофьорът  извършил маневра на заден ход, симулирайки намерение за спиране, и ударил паркиран лек автомобил. След това рязко потеглил напред , блъснал един от униформените и успял да избяга, съобщиха от пресцентъра на МВР.

На място веднага били съсредоточени допълнителни полицейски екипи. 

Столичната дирекция търси съдействието на гражданите за установяване местонахождението на Захари Чернев. Според събраните до момента данни  23-годишният е мъжът, блъснал  с колата си и ранил тежко униформен служител. Пострадалият служител е настанен в болница с множество травми. В хода на оперативните действия автомобилът е открит  изоставен в района на „Студентски град“. До този момент не е установено местонахождението на шофьора.

Гражданите, които имат допълнителна информация, свързана с извършителя на престъплението, могат да сигнализират при гарантирана анонимност на тел 112 или в най-близкото поделение на МВР.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама