Къде няма да има вода в София

07:05, 13 дек 18 25 667 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 13 декември 2018 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Копенхаген“, жк. „Дружба“ 2, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на жк. „Дружба“ 2;
района между бул.“Копенхаген“, ул. „Хайделберг“, бул. „Цветан Лазаров“.

Възможно е временно повишаване мътността на водата на 12.12.2018 г за жк. „Дружба“ 1 , кв.“Димитър Миленков“, с.Бусманци и кв.“Абдовица“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Ханс Кристиян Андерсен“ пред бл. 228 и до бл. 255.

На 13 декември 2018 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Осогово“, жк. „Зона Б-5“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Осогово “ от ул. „Цар Симеон“ до ул. „Св. Св. Кирил и Методий“
ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ от ул. „Шар планина“ до ул. „Осогово“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ ъгъла с ул. „Осогово“.

На 13 декември 2018 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Вела Чорбова“ кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Кестен“ от ул. „Магда Петканова“ до ул. „Вела Чорбова“
ул. „Вела Чорбова“ от ул. „Арда“ до река Владайска
ул. „Училищна“ от ул. „Николай Райнов“ до ул. „Рояк“
ул. „Богдан Моцев“,ул. „Солниците“,ул. „Сулина“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Вела Чорбова“ ъгъла с ул. „Богдан Моцев“.

На 13 декември 2018 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Илиенци“ жк. „Военна рампа“ , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Илиянци“ от ул. „Локомотив“ до ул. „Първа Българска армия“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Илиянци“ 36-38.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама