Къде няма да има вода в София

07:05, 07 дек 18 / Общество Сподели в: 25 290 Topnovini Автор: Topnovini
1

На 07 декември 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Сава Михайлов“, жк. „Западен парк“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Сава Михайлов“ от бл. 33А до бул. „Царица Йоанна“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Сава Михайлов “ пред бл. 52.

На 07 декември 2018 г. (петък), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Роженски проход“, жк. „Стрелбище“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Роженски проход“ от ул. „Дедеагач“ до ул. „Твърдишки проход“ и висока зона на бл. 91 и бл. 93.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Роженски проход “ №4.

На 07 декември 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Доспат“, Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Доспат“ от ул. „Прага“ до ул. „Св. Иван Рилски“
по ул. „Стрешар“ от ул. „Доспат“ до ул. „Тунджа“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Доспат “ ъгъла с ул. „Стрешар“.

На 07 декември 2018 г. (петък), във връзка с изграждане на нов уличен водопровод на ул. „Без име“, с. Железница, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Ленище“ от ул. „Плана планина“ до ул. „Пробуда“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ленище“ ъгъла с ул. „Плана планина“.

Сподели в:
Ключови думи

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани