Станислава Стоянова връчи годишния приз „Златно сърце“ за социална инициатива в образованието

14:40, 05 дек 18 25 1133 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Великотърновският народен представител от ГЕРБ Станислава Стоянова връчи една от Годишните награди за благотворителност и корпоративна социална отговорност „Златно сърце”. Петото издание на събитието, организирано от списание и клуб „Business Lady” и списание „Bulgaria Business Review”, се проведе във вторник вечер в столицата.

Станислава Стоянова, която е член на парламентарната Комисия по образование и наука, връчи приза за социална инициатива в категория „Образование“. Отличието заслужиха Пощенска банка и иновативния образователен център СофтУни.

„За мен бе чест да бъда част от тази чудесна инициатива, чиято цел е да се даде публичност и да се поощрят усилията на компании, неправителствени организации, институции и личности, подкрепили различни каузи със социален и обществено значим характер. Надявам се, че по този начин наистина се дава пример и се насърчават все повече компании и хора да се посвещават на подобни каузи“, коментира народният представител от най-голямата парламентарна група Станислава Стоянова.

По време на официалната церемония, с приз „Златно сърце“ бе отличена и председателят на Народното събрание Цвета Караянчева. Наградата е в категория „Патриотични дейности” по повод дейността на ръководения от нея Национален инициативен комитет за честване на 170-ата годишнина от рождението на Христо Ботев.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама