Роналдо, Мбапе и Гризман се надпреварват за Най-добър играч на годината

17:50, 26 ное 18 / Спорт 25 1003 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кристиано Роналдо, Килиан Мбапе и Антоан Гризман са тримата футболисти, които ще е борят за наградата за най-добър играч на годината на Globe Soccer Awards. 

Това обявиха организаторите на класацията - Европейската асоциация на футболните агенти и Европейската клубна асоциация. 

Победителите в десетото издание на Globe Soccer Awards ще станат ясни на 3 януари 2019 г.

Роналдо, който премина от "Реал" Мадрид в "Ювентус", а през 2018 г. спечели Шампионската лига с "Кралския клуб", може да спечели наградата за трета поредна година.

Конкуренция ще му правят младата звезда на "Пари Сен Жермен" и световен шампион с Франция - Килиан Мбапе, както и победителя в Лига Европа с "Атлетико" Мадрид и негов съотборник при "петлите" - Антоан Гризман.

За Треньор на годината се борят петима специалисти. Очаквано сред избраните са световният шампион Дидие Дешан, човекът, който изведе "Реал" Мадрид до трета поредна купа в Шампионската лига Зинедин Зидан, треньорът на "Атлетико" Мадрид Диего Симеоне, четирикратният шампион на Италия с "Ювентус" Масимилиано Алегри и Юрген Клоп, чийто "Ливърпул" игра на финал на Шампионската лига.

"Атлетико" Мадрид, "Реал" Мадрид и "Ливърпул" се съревновават за Най-добър клуб.

При футболните агенти си съперничат Джонатан Барнет, който води сделките на Гарет Бейл, Жорже Мендеш, който осъществи преминаването на Роналдо от "Реал" в "Ювентус" и Стефано Кастана - агентът на един от най-скъпите вратари в света Алисън. 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама