Авторът на клипа с колата на НСО: Десислава Радева беше в автомобила

09:40, 22 ное 18 / Политика 25 16508 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Клип в социалните мрежи предизвика  нов скандал с участието на съпругата на президента Десислава Радева. Авторът на видеото Богдан Асенов потвърди пред Би Ти Ви, че именно тя е пътувала в автомобил на НСО, който се е движил в насрещното в центъра на София.

"Първо видях, че колата влиза в насрещното с по-сериозна скорост, без никакви светлини и звук. Спря, г-жа Радева слезе, а след нея слезе нейната телоохранителка и ѝ свали роклите”, допълни Асенов. По думите му след това Радева е влязла в магазин.

Самата Радева написа във „Фейсбук”, че не е била в автомобила. „Днес в публичното пространство се завъртя клип, показващ пререкания между служители на НСО и МВР. Покрай него отново беше намесено моето име. За да няма съмнения, заявявам, че в този момент изобщо не съм била в този автомобил”, изтъква тя.

 

„Явно така са я посъветвали нейните съветници, пиара. Аз със сигурност не лъжа, вярвам на очите си, не на г-жа Радева или на НСО”, коментира Богдан Асенов.

„Г-жа Радева идва супер често в този магазин. Това не е първо нарушение на колата на НСО”, твърди още Асенов. По думите му обаче за пръв път е видял как пътен полицай прави забележка на шофьора от НСО. „После дойде още една патрулка, с петима полицаи. Пристигна


Асенов добави, че конфликтната ситуация продължила около 30-40 минути. Дошла още една патрулка и служители на КАТ, както и човек от НСО.

На клипа се чува как охранителката пита катаджията защо НСО винаги има проблеми с КАТ. Двамата се разправяли и на тема кой колко години стаж има.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама