Авторът на клипа с колата на НСО: Десислава Радева беше в автомобила

09:40, 22 ное 18 / Политика 25 15038 Topnovini
1

Клип в социалните мрежи предизвика  нов скандал с участието на съпругата на президента Десислава Радева. Авторът на видеото Богдан Асенов потвърди пред Би Ти Ви, че именно тя е пътувала в автомобил на НСО, който се е движил в насрещното в центъра на София.

"Първо видях, че колата влиза в насрещното с по-сериозна скорост, без никакви светлини и звук. Спря, г-жа Радева слезе, а след нея слезе нейната телоохранителка и ѝ свали роклите”, допълни Асенов. По думите му след това Радева е влязла в магазин.

Самата Радева написа във „Фейсбук”, че не е била в автомобила. „Днес в публичното пространство се завъртя клип, показващ пререкания между служители на НСО и МВР. Покрай него отново беше намесено моето име. За да няма съмнения, заявявам, че в този момент изобщо не съм била в този автомобил”, изтъква тя.

 

„Явно така са я посъветвали нейните съветници, пиара. Аз със сигурност не лъжа, вярвам на очите си, не на г-жа Радева или на НСО”, коментира Богдан Асенов.

„Г-жа Радева идва супер често в този магазин. Това не е първо нарушение на колата на НСО”, твърди още Асенов. По думите му обаче за пръв път е видял как пътен полицай прави забележка на шофьора от НСО. „После дойде още една патрулка, с петима полицаи. Пристигна


Асенов добави, че конфликтната ситуация продължила около 30-40 минути. Дошла още една патрулка и служители на КАТ, както и човек от НСО.

На клипа се чува как охранителката пита катаджията защо НСО винаги има проблеми с КАТ. Двамата се разправяли и на тема кой колко години стаж има.

 

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани