Владо Николов ще остане на игрището поне до януари

14:55, 20 ное 18 / Спорт 25 1223 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Завръщането на Владимир Николов на игрището ще се окаже по-продължително от първоначално планираното. Ако всичко бъде наред, президентът и старши треньор на волейболния "Левски София" ще играе в следващите два месеца, съобщи сайтът на клуба.

Николов вече премина в състезателен режим и игра в дербито срещу ЦСКА, а в началото на другата седмица ще пътува за Италия. Там ще се консултира за рамото си със световноизвестния специалист проф. Порчелини. Освен това 41-гозишният Владо ще си изработи стелки, каквито ползваше, докато беше активен волейболист.

"Надявам се тялото ми да издържи на натоварванията и да се представя на ниво до завръщането на Смилен Мляков. През януари има и турнир за купата на България, на който имаме шансове да постигнем нещо", коментира Николов.

Първата изява на легендарния нападател е в домакински мач ще бъде тази събота, когато "сините" приемат "Монтана". Мачът, който е от 18 ч в зала "Христо Ботев", бе отложен с един ден заради тежката програма на отбора. На 29 ноември "Левски София" приема "Рованиеми" (Финландия).

В същото време се разбра, че „сините“ са привлекли нов състезател на поста посрещач. Иван Петров започна сезона с „Дунав“ (Русе)".

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама