Жени ГЕРБ организират регионална конференция „Майчинство и кариера”

15:40, 16 ное 18 25 1221 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Регионална конференция „Майчинство и кариера”, организирана от структурите на Жени ГЕРБ във Варна, Добрич и Бургас, ще се проведе на 17 ноември (събота) от 10:00 ч. в хотел „Rosslyn Dimyat” в морската столица.

Форумът ще бъде открит от председателя на Жени ГЕРБ Ирена Соколова, а в обсъждането на законодателните инициативи в подкрепа на работещите майки ще се включат заместник-министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова и заместник-председателят на Комисията по труда, социалната и демографската политика в 44-то НС Светлана Ангелова.
Репродуктивните проблеми на младите хора и въпроси, свързани със закъснялото майчинство, ще бъдат дискутирани с лекари и психолози.

Темата за майките, които се стараят да бъдат отговорни родители и да имат успешна кариера, ще бъде разисквана и с работодатели и представители на неправителствения сектор. Специално участие във форума ще вземе и социалният антрополог доц. д-р Харалан Александров.

Поканени да се включат са евродепутати, народни представители и общински съветници, представители на местни и национални институции, на неправителствени организации, настоящи и бъдещи майки, изправени пред предизвикателствата да съчетават грижите за семейството с успешната професионална реализация.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама