Кипър залага на победа над България

16:50, 13 ное 18 / Спорт 25 1275 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Селекционерът на националния отбор на Кипър по футбол Ран Бен Шимон се надява на победи в последните два мача на островитяните от Лигата на нациите на УЕФА. Кипърците приемат България в петък в Никозия, а четири дни по-късно са домакини и на Норвегия.

"Очакванията за добри резултати са големи и искаме да накараме нашите фенове да се гордеят. Трябва да се стремим да доближим най-добрите, а това означава, че футболистите трябва да дават 100 процента от себе си във всеки един момент.
Задачата ни е да изградим солидна основа. Искаме да направим серия от добри резултати. Една хубава победа, последвана от загуба, не е нашата цел. Всеки ден работим усилено, говорим с футболистите и се опитваме да ги направим по-силни във всички аспекти. Важно е, дори да не печелим, да се подобряваме, да се развиваме. Мисля, че комуникацията ми с играчите е добра и те разбират какво се изисква от тях", заяви Бен Шимон.

Кипърските футболисти се събраха вчера на лагер и снощи направиха първа тренировка. Левият халф-бек Йоргос Василиу от "Аполон" (Лимасол) отпадна от състава заради травма, а от днес в тренировките на тима ще се включи полузащитникът Василиос Папафотис от "Докса".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама