ГЕРБ-Добрич организира безплатна прожекция на филма "Бохемска рапсодия"

07:30, 14 ное 18 / Култура 25 1562 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

ГЕРБ-Добрич, с финансовото съдействие на народните представители Даниела Димитрова и вицеадмирал Пламен Манушев, организира безплатна прожекция на един от премиерните филми през ноември – „Бохемска рапсодия“.

Почитателите на Фреди Меркюри и „Queen“ ще могат да гледат филма на 15 ноември от 18,15 часа в Кино клуб „Икар“. Така ръководството на ГЕРБ в Добрич продължава инициативата, която стартира в началото на годината.

Входът е безплатен, като поради ограничения брой места в залата - ще става с покани. Те могат да бъдат получени от офиса на ГЕРБ на бул. „25 септември“ №3 /срещу „Стара къща“/ от 9,00 до 17,00 часа /до изчерпването им/.

Филмът разказва за 15-годишния период от сформирането на групата "Queen" до грандиозната благотворителана инициатива на 13 юли 1985 г. под надслов "Live Aid".

"Бохемска рапсодия" е тържество и празнуване на "Queen", на тяхната музика и на изключителния им фронтмен Фреди Меркюри, който се противопостави на стереотипите и разби статуквото, за да се превърне в един от най-обичаните артисти на планетата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама