Китаристът на "Аеросмит" Джо Пери е приет в болница

22:08, 11 ное 18 / Свят 25 2039 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Китаристът и понякога главен вокалист на рок групата „Аеросмит“ Джо Пери се е почуствал зле по време на концерт в Ню Йорк и е бил откаран в болница.

Представлението на групата се е състояло в многофункционалната зала в центъра на квартал Манхатън на Ню Йорк „Медисън Скуеър Гардън“ в събота вечер. Пери свири на сцената с колегата си Били Джоел , а когато се върнал в съблекалнята е изгубил съзнание.
Пристигналите лекари се опитвали да го събудят в продължение на 40 минути, в резултат на което музикантът бил отнесен на носилка и откаран в болница.

Джо Пери е поличил остра дихателна криза със затруднено дишане, свързани със задръствания в белите дробове. В момента той е в съзнание и се очаква да бъде изписан до 24 часа.

Групата „Аеросмит“ е създадена през 1970-а година от Стивън Тайлър, Джо Пери и Том Хамилтън, а по-късно се присъединяват китариста Брад Уитфорд и барабаниста Джо Крамър.
През 1973-а година групата записва дебютния си албум със същото име. По време на своето съществуване, „Аеросмит“ издава  15 албума и печели четири награди "Грами".

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама