Караянчева: Виждаме акции, които показват, че не е на мода политическият чадър

09:10, 09 ное 18 / Политика 25 810 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Разбира се, тези шест народни представители вече са си заявили, че се отказват от имунитета си и днес последният ще подпише документа, който ще пратим на главния прокурор, за да може да се възбуди наказателно преследване. Това коментира в Сутрешния блок на БНТ председателят на Народното събрание Цвета Караянчева по повод поискания от главния прокурор имунитет на шестима депутати.

А по повод проблемите с кворума в Народното събрание, Караянчева сподели, че трудно се работи в такава обстановка.

Цвета Караянчева, председател на Народното събрание: Но като народни представители ние трябва да си вършим работата. Аз мисля, че играта с кворума не носи позитиви нито на опозицията, нито на управляващите и ако колегите, които напускат залата си мислят, че от това ще получат по-голямо одобрение, не, хората очакват ние да работим. Преди два дена казах, че явяването на работа като депутат в Народното събрание е морал и граждански дълг.

Показа се, че няма политически чадър, ако някой е направил, не мога да кажа престъпление, но нещо нередно, коментира председателят на НС. Виждате, че има и народен представител от ГЕРБ и не може да се говори за някакво политическо преследване, според мен, обясни Караянчева.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама