Проверяват засилено бензиностанциите в област Велико Търново

14:50, 08 ное 18 25 1060 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Масираните проверки на бензиностанциите в страната продължават. Това съобщиха от пресцентъра на Областна администрация – Велико Търново.

Проверяват се всички бензиностанции и на територията на Област Велико Търново, включително и по-малките обекти, които не са разположени по главните пътища.

Това стана ясно след работна среща на областния управител проф. д-р Любомира Попова и главния секретар на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор Николай Николов.

„Инспекциите осъществявани от служителите на агенцията са комплексни, като се следи с повишено внимание за контрола и качеството на течните горива, както и технически и метрологичен контрол на бензиноколонките в обектите. При установяване на административни нарушения ДАМТН ще предприеме незабавни административно-наказателни процедури“, каза Николай Николов.

„Териториалната структура на ДАМТН във Велико Търново работи в много добра координация с Областна администрация и имаме постоянен обмен на информация за текущи проверки, както и за резултатите от тях“, каза областният управител.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама