Тити: Отиваме за победа по най-бързия начин срещу "Днипро"

15:50, 06 ное 18 / Спорт 25 1293 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Шампионът и носител на Суперкупата на България "Левски Лукойл" отпътува за Украйна, където утре гостува на "Днипро" в европейския турнир ФИБА Къп. Под въпрос за двубоя е един от най-добрите играчи на "сините" - Калоян Иванов. Неговото участие ще бъде решено в последния момент.

След три победи в три мача "Левски Лукойл" ще излезе с по-голямо самочувствие за четвърти успех в групата, но и с едно наум, за да не подцени предстоящото оттук нататък.

"Ние отиваме утре в Украйна за победа и смятам, че не е невъзможно. Няма да играем с "Реал" Мадрид или "Барселона", играем с "Днипро" от Украйна и ако искаме да се класираме, трябва да го направим по най-бързия начин. Това, че сме с три победи, по никакъв начин не трябва да ни разконцентрира", каза треньорът Константин Папазов, предаде bTV.

В София "Левски Лукойл" победи същия съперник с 83:65. Украинците обаче се представят далеч по-силно като домакини.

"Доколкото разбрахме са домакински отбор. Със сигурност ще имат подкрепа от феновете си. Другото, което е - подписали са с играч, който, ако играе, повечето момчета го познаваме - доста е класен.", добави Божидар Аврамов.

Класен играч пък е напът да отпадне от състава на "Левски Лукойл". До последно няма да е ясно дали Калоян Иванов ще може да помогне на съотборниците си.

"Сините" се изправят срещу Днипро утре от 19 ч.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама