Модата "Крокодил" завладява футболните терени

19:50, 05 ное 18 / Спорт 25 1901 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Футболистът на "Интер" Марсело Брозович въведе нов метод за възспиране на гол от пряк свободен удар. Действията му са много елементарни - ляга зад стената и се явява второ препятствие за съперника, който е решил да стреля по земя.

Стори го за пръв път в мача срещу "Барселона" в Шампионската лига. Тогава хърватинът спаси сигурен гол, заставайки зад гърба на своите съотборници. Самият Брозович повтори изпълнението и срещу "Лацио" в Серия "А". Тогава обаче топката профуча встрани, но Брозович остана полегнал на терена.

Халфът на "нерадзурите" заяви, че кръщава новата техника на терена "крокодил". Стигна се до това сам да се шегува със себе си и пусна в социалните мрежи снимка, на която е облечен като крокодил.

Оказва се, че манията "Крокодил" обзема и неговите колеги по футболните терени на Италия. По време на мача "Лацио" - СПАЛ  в 22-та минута Чиро Имобиле използва същите действия, но топката така и не стигна до него. Остава да видим кои ще бъдат следващите последователи на манията "Крокодил".

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама