Адвокат Марин Марковски: Викторио Александров ще получи 30 години затвор

09:21, 03 ное 18 / Крими Сподели в: 25 746 Topnovini Автор: Topnovini
1

„Категорично мога да кажа, че обвинителният акт срещу Викторио Александров ще бъде за най-тежкото обвинение, за което се предвижда доживотен затвор без или със замяна”, коментира в предаването „Събуди се”, излъчвано по NOVA, адвокатът Марин Марковски, наричайки двойното убийство в столичния квартал "Надежда" ужасяващо.

В момента Викторио прави нескопосани опити да се отърве. Нашият закон е подходящ за държави като Лихтенщайн и Швейцария. Там такива престъпления са много по-малко на глава от населението, отколкото у нас. Законът трябва да ни предпазва от лошотията. Викторио ще каже вълшебната думичка - признавам всичко и ще получи 30 години", повтори адвокат Марковски.

Според Марковски, Виторио Александров  не съжалява за случилото се. Човек, който се разкайва също може да изглежда спокоен, но той не съжалява.
„Разговарял съм с полицаи, които охраняват доживотни престъпници и те ми казват: „Те се държат спокойно, ядат си, имат апетит, играят мач. Живеят си, не комфортно, но живеят“. Начинът им на живот показва, че не се разкайват“, поясни още Марковски.

Тези хора се наричат морално луди, обясни адвокатът.

Сподели в:

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани