Какви са интересите на Люис Хамилтън извън Формула 1?

18:26, 31 окт 18 / Спорт 25 1257 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Успехите на пистата сякаш са част от цялостния житейски комфорт, който Хамилтън си изгради през последните няколко години. В момента той има успешни партньорства с няколко глобални компании.

Има собствена дизайнерска колекция с Томи Хилфигер, които дори успя и да привлече за спонсор на отбора на Мерцедес във Формула 1. Разработва различни креативни проекти с Пума и компанията за аудио системи Боус. Хамилтън е страстен любител и на мотоциклетите и има персонализирана серия с МВ Аугуста. Освен това е и официален посланик на технологичния гигант Бомбардиер и не случайно личният му самолет е Bombardier Challenger.

Естествено не можем да пропуснем и Мерцедес - Хамилтън успя да се договори с работодателите си да получи първия екземпляр на новата супер кола на Мерцедес - Project One.

Извън технологиите Хамилтън е и страстен любител на музиката, свири на пиано и китара и по-рано тази година записа парче с Кристина Агилера, където фигурира като мистериозният изпълнител X-dna.

Със сигурност Хамилтън не е типичният шампион във Формула 1, който не се интересува от почти нищо извън любимия му спорт.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама