Протестиращите срещу Валери Симеонов се маскираха като него

20:10, 31 окт 18 / Общество Сподели в: 25 386 Topnovini Автор: Topnovini
1

Пореден протест за оставката на вицепремиера Валери Симеонов. Вече десет дни хората се събират под прозорците на властта и настояват Симеонов да се оттегли от поста си.

Тази вечер протестиращите тръгнаха в шествие от Министерския съвет и стигнаха до централата на Национален фронт за спасение на България. И тъй като е Хелоуин, голяма част от протестиращите са се маскирали като вицепремиера Валери Симеонов, предаде bTV. Чуството за хумор завладява протестиращите. Днес те се питат „Къде е Валери Симеонов?” , като въпросът е породен от това, че напоследък вицепремиерът няма публични изяви.

Каква е гледната точка на баскетболистите в инвалидни колички?

Преди 22 години след инцидент Борис остава в инвалинда колечка. Това не му пречи да е активен спортист – тенисист и баскетболист.

Борис е сред основателите на баскетбола на инвалидни колички у нас. Сега отборите са няколко – включително и национален.

Спортистите казват, че думите на вицепремиера Валери Симеонов, които изкара хората на протести, са недопустими. Надяват се, че новите закони ще облекчат живота на хората като тях.

По-рано в социалната комисия в парламента беше представен и третият важен законопроект за хората с увреждания.

Сподели в:

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани