Къде няма да има вода в София

07:05, 31 окт 18 25 909 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 31-ви октомври, във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Константин Иречек“ в кв. „Крива река“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Яков Крайков“, ул. „Св. Георги Софийски“, бул. „Пенчо Славейков“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение без вода ще са на ул. „Владайска“. Спира се водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Владайска“ - от бул. „Христо Ботев“ до ул. „Ивайло“ и ул. „Тодор Бурмов“ - от ул. „Владайска“ до ул. „Дамян Груев“.

В сряда, във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Кюстендил“ в жк. „Белите брези“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Кюстендил“ - от ул. „Царево село“ до бул. „Гоце Делчев“.

На 31-ви октомври, във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Бунтовник“ в жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Бунтовник“ - от бул. „Черни връх“ до ул. „Николай Лилиев“.

На 31-ви октомври, във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. 50 в кв. „Враждебна“, се налага спиране на водоподаването от 8:30 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. 50 и ул. 47.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама