Събират излезли от употреба уреди в Пловдив

09:45, 30 окт 18 25 975 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Акция за събиране на излезли от употреба електрическо и електронно оборудване организира администрацията на район „Северен”. Неработещите електрически и електронни уреди гражданите могат да предават от 9.00 до 13.00 часа на паркинга, намиращ се източно от бул.”България” №108, южно от кметството на район „Северен”.

Жителите на района могат да предават в мобилния пункт следните излезли от употреба електрически и електронни уреди: печки, хладилници, тостери, микровълнови печки, сешоари, перални, бойлери, миксери, климатици, телевизори, радиа, транзистори, компютри, монитори, мишки за компютър, мобилни апарати, телефонни апарати, фризери, електрически радиатори, отоплителни печки, прахосмукачки, маши за коса, преси.

За хората, които ще се включат в акцията, са предвидени  ваучери за покупка от голяма търговска верига за битова техника в гр.Пловдив.

Възрастни хора и хора, които нямат транспорт или възможност да доставят на място своите уреди, могат да направят заявка на тел.032/901 165 – отдел „Екология” на район „Северен” като посочат своето име, адрес, телефон и вида на излезлия от употреба уред, който желаят да предадат . В срок до две седмици ще бъдат посетени на адрес и ненужните им уреди ще бъдат взети.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама