Роналдо напуснал "Реал", защото вече не бил незаменим

17:50, 29 окт 18 / Спорт 25 1378 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Португалският нападател Кристиано Роналдо даде интервю за авторитетното френско издание "Франс Футбол", в което разкри основната причина за раздялата с "Реал" Мадрид. Той заяви, че охладнелите отношения с президента на Кралския клуб Флорентино Перес са го принудили да потърси нов клуб.

"Усетих промяна в отношението на Флорентино към мен. Той вече не се държеше, както през първите ми 4-5 години в клуба. За него вече не бях незаменим, вече не бях толкова важен. Тази промяна в отношението ме накара да мисля за напускане".

Португалецът уточни, че причините за раздялата не са финансови.

"Някои хора мислят, че съм си тръгнал заради пари, но това не е вярно, защото ако беше така, щях да избера оферта от Китай, където ми даваха пет пъти повече пари. В "Ювентус" получавам горе-долу същото като в Мадрид, даже по-малко. Важното в случая е, че "Юве" наистина ме искаше в състава си", каза още Роналдо.

Португалецът смята, че заслужава "Златната топка" и разкри, че мечтае за шести трофей, с който да изпревари Лионел Меси.

Също така той заяви, че е афектиран от обвиненията в изнасилване към него в САЩ.

"Естествено, че тази история оказа влияние върху живота ми. Имам приятелка, имам четири деца, майка, която вече е на възраст, сестри, братя. Да не говорим за репутацията ми, която също пострада. Но истината рано или късно ще излезе наяве", коментира Роналдо.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама