Цветан Цветанов ще участва в университета на Старейшини ГЕРБ в Сандански

08:30, 27 окт 18 / Политика 25 1565 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Цветан Цветанов ще участва в осмия университет на Старейшини ГЕРБ „Успешното европредседателство на България и новите предизвикателства пред ЕС“ в Сандански.

Конференцията ще бъде открита от председателя на СГЕРБ и вицепрезидент на Европейския съюз на гражданите-сеньори към ЕНП Николай Андреев, народния представител от ГЕРБ-Благоевград и областен координатор на партията Даниела Савеклиева, представителя на Фондация „Ханс Зайдел“ за България Богдан Мирчев и президента на Европейския съюз на гражданите – сеньори към ЕНП Ан Херманс.

Гост-лектори на форума ще бъдат министърът на Българското председателство на Съвета на ЕС Лиляна Павлова, министърът на транспорта Росен Желязков, министърът на енергетиката Теменужка Петкова, зам.-министърът на външните работи и председател на Младежи ГЕРБ Георг Георгиев, евродепутатите Андрей Ковачев, Андрей Новаков, Емил Радев и Владимир Уручев, председателят на Комисията по отбрана ген. Константин Попов и председателят на Комисията за контрол над службите за сигурност Димитър Лазаров.

В рамките на събитието лекция на тема „Цифровата икономика като един от приоритетите на ЕС – актуално състояние и перспективи“ ще изнесе и българският еврокомисар по цифровата икономика и общество Мария Габриел.

След участието си във форума Цветанов се отправя към Петрич, където по обед ще направи първа копка на новия градски парк.

Проектът е част от Инвестиционната програма за изпълнение на Интегрирания план за градско възстановяване и развитие на община Петрич, който се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Региони в растеж” 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама