Започва ремонт на участък между гара Владая и разклона за Горно Драгичево

07:30, 27 окт 18 / Общество 25 526 Topnovini
1

От 14 ч. на 27 октомври, започва ремонтът на още 900 метра от път I-1 София - Перник. Това е отсечката от гара Владая до разклона за Горно Драгичево (от км 281+100 до км 282). От четвъртък - 25 октомври, се ремонтират 600 м, в участъка от четирилентовото платно при местността Черния кос до входа на с. Владая (от км 278+556 до км 279+170). Общо по двата участъка ще се обновят 1,5 км от пътя.

В събота и неделя ще има по една лента във всяка посока на движение в участъка от гара Владая до разклона за Горно Драгичево. От понеделник - 29 октомври, до 1 ноември (четвъртък) трафикът ще се осъществява двупосочно в едно платно и ще се регулира със светофарна уредба.

По една лента за движение във всяка посока има в момента и в участъка от четирилентовото платно при местността Черния кос до входа на с. Владая.

От 21 ч. на 2 ноември до 5 ч. сутринта на 3 ноември и в двата участъка ще се работи през нощта и тогава ще бъде изцяло ограничено движението по път I-1 София - Перник. Трафикът ще бъде насочен по АМ „Люлин“.

Пътноподдържащото дружество е максимално мобилизирано да завърши ремонта колкото се може по-бързо, за да не се затруднява трафикът през Владая, уверяват от АПИ.

Ключови думи

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Кой кандидат за кмет е с по-големи шансове на изборите в София?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 171 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.