Има ли политически нюанс в разплитането на случая Макгрегър / Нурмагомедов?

14:01, 25 окт 18 / Спорт 25 1382 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

След мелето в края на най-голямата среща в историята на ММА се очаква Атлетическата комисия на Невада да разгледа внимателно действията на бойците и екипите им и да отсъди кой с какво да бъде наказан. Вече три седмици окончателно решение няма, очаква се комисията да се произнесе финално чак в средата на Декември.

Междувременно Нурмагомедов беше посрещнат, като национален герой в Дагестан и бе приет от Владимир Путин в Кремъл. Президентът на Русия каза уж на шега, че както Хабиб скочи през оградата, “Ако се наложи и ние можем да скочим”. След това послание за всички е ясно, че Русия не е безразлична към случая и това със сигурност ще бъде взето предвид от Атлетическата комисия на Невада.

Също така се очаква да бъде определена и нова директива за официалната политика на промоутъра UFC относно изискванията към поведението на бойците и екипите им в подготовката и провеждането на срещите. Очаква се организацията и “златното й момче” Конър Макгрегър да бъдат санкционирани за многобройните обиди на национален, етнически и религиозен, които си позволи в месеците преди срещата с Нурмагомедов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама