Цветкович няма предложение за нов договор от "Левски", твърди агентът му

12:50, 25 окт 18 / Спорт 25 1984 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Един от твърдите титуляри на "Левски" - Милош Цветкович, не е получил предложение за нов договор, съобщи агентът му Милко Бански на личния си профил във Facebook.

"Това е личната ми медия. Никога не съм писал тук за професията си, винаги съм избягвал да коментирам неща, свързани с футбола. Последната седмица ми пишат десетки хора, телефонът ми прегря от обаждания на непознати. Затова ще го кажа тихо. До момента никой не е отправял каквото и да е предложение нито към мен, нито към Милош Цветкович за подновяване на договора му с "Левски". И двамата следим с интерес написаното по медиите. С радост приемаме факта, че лично г-н Русев се е заел с преговорите за нови договори с играчите, за които е преценено, че следва да останат в отбора.
За съжаление на Милош към момента той не е от тези играчи, което ми позволява да вляза в контакт с клубове, проявяващи интерес към него.
И двамата с Милош добре помним ситуацията с Роман Прохазка. Подобно развитие на "преговорите" леко ни усмихва. Декларирам открито, че Милош Цветкович се чувства отлично в София. Чувства се приет, обичан и с радост би останал във "Левски" и до края на кариерата си", написа Бански.

Сръбският защитник бе привлечен на "Герена" през лятото на 2017 година. Тогава той подписа договор за две години с опция за удължаване на контракта с още една. "Сините" вече информираха, че подновяват договорите на футболистите, които искат да задържат в клуба. Преди дни нов контракт подписа звездата Габриел Обертан, но явно Цветкович все още не е получил предложение.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама