Принц Кирил и Деси Тенекеджиева посрещат елита на благотворителен бал в Лондон

12:20, 25 окт 18 / Култура 25 1670 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Вторият благотворителен бал на фондацията за изкуство „Стоян Камбарев“ ще представи новите си млади открития в легендарното Café De Paris в сърцето на Лондон на 18 ноември. Иинтересът към събитието е толкова голям, че всички билети са изчерпани за седмица.

"Публиката в Лондон е доста разглезена, що се отнася до музикални събития, но такава вечер, изпълнена с толкова впечатляващ талант и вкус е уникална, дори за високите стандарти на британската столица", сподели царския наследник.

На Галата ще присъстват около 170 специално поканени британски гости, представители на бизнеса, политиката, членове на благороднически фамилии, царски и кралски семейства, известни имена от шоубизнеса, както и част от българския елит в Лондон.

Балът ще протече под формата на официална вечеря с изискано многостепенно меню, благотворителен търг и мултимедийния концерт-спектакъл, в центъра на който ще блестят музикалните звезди на Фондацията - изящната класическа певица Мария Славова и младите виртуози - пианистът Светослав Тодоров, братята цигулари Алекс и Мартин Зайранови и китаристът Георги Димитров-Жожо.

Гост звезда ще бъде Тони Мур от Iron Maiden и Cutting Crew, който е приготвил впечатляваща изненада за всички. Водещи на спектакъла са очарователната британска актриса с български корени Девора Уайлд и 8-годишният талант Аштън Майърс.

Благотворителният търг ще бъде воден от уважаваният финансист Пол Карол-основател на първия клуб по дебати във Великобритания. Акцент ще бъдат произведенията на изкуството на младите художници и визуални артисти, които Фондацията подкрепя и чиито картини откупи за търга: Калоян Илиев-Кокимото, Радослав Нинов-Руди, Нора Ампова, Велизар Димчев, Виктория Георгиева-Mouse, Огняна Серафимова, Мина Златева и Андрей Хамбарски.

Сред ценните вещи на търга ще бъде и пълното фототипно издание на Четириевангелието на цар Иван Александър, дарено от своя издател Диляна Русева.

Eдни от най-известните в световен мащаб български спортни звезди - Григор Димитров и Христо Стоичков за поредна година подкрепят благородната кауза на Фондация „Стоян Камбарев“, предоставяйки свои вещи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама