Кобрата: Фюри е добре подготвен, но аз ще го победя

11:50, 24 окт 18 / Спорт 25 1838 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

 

"Противникът е много добре подготвен, но аз трябва да победя, за да оправдая вашите очаквания. Радвам се, когато се бия за България. Обичам ви“, каза Кубрат Пулев.

Двубоят между Кубрат Пулев и Хюи Фюри е в събота вечер в зала "Арена Армеец". Победителят ще стане и основен претендент за титлата на IBF, която в момента се държи от британеца Антъни Джошуа.

"Ще бъде труден мач, подготвен съм здраво и смятам, че ще победя. Ще бъде голямо зрелище, играя пред родна публика, което е най-сериозното предизвикателство, но съм готов. Нямам търпение срещата да започне", не скри ентусиазма си българинът.

"Хюи Фюри е готов. Не е дошъл тук, за да си пие кафето. Ние обаче сме организирани и ще покажем, че сме готови да победим", каза Тервел Пулев, който е по-младият от братята Пулеви. В събота Тервел ще се бори за европейската титла в тежка категория срещу италианеца Леонардо Бруцезе.

24-годишният боксьор Хюи Фюри има една загуба на професионалния ринг от 22 мача. "Искам да благодаря за топлото посрещане в България. Заповядайте в събота на това зрелище, което предстои. Благодаря", апелира той.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама