Проверката на ремонтите на "Графа" приключва до края на октомври

17:45, 23 окт 18 25 1074 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Проверката на ремонтите по софийската улица "Граф Игнатиев" ще приключи до края на месеца, заяви заместник-кметът по транспорта Евгени Крусев. Т.нар. "контрол на контрола" се прави от експертите от Университета по архитектура, строителство и геодезия.

Релсовият път по улица "Граф Игнатиев" е вече изцяло свързана. В момента се работи по контактно-кабелната мрежа и поставянето на паважната настилка. На строителната фирма е възложен допълнителен ангажимент, съобщи заместник-кметът Евгени Крусев. "Около релсите да се изпълнят ивици от съответния вид паваж, така че да се намали фугата, разстоянието между гумената виброизолираща част и съответната настилка“, поясни той.

Днес на обекта имаше 204 работници. При влошаване на метеорологичните условия ще бъдат издигнати шатри, за да не се прекъсват ремонтните дейности.

Крусев констатира, че по ул."Солунска" текат финалните довършителни дейности. В участъка беше възстановена паважната настилка. Има да се извършат още довършителни работи, свързани основно с отводняването на водосточните тръби на кооперациите“, каза той, предаде БНР.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама