Валери Симеонов отказва контрапротест в негова защита

13:35, 23 окт 18 / Политика 25 2995 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

“Не искам да има митинг в моя защита, защото се чувствам достатъчно самоуверен, а и не уважавам уличния натиск под формата на затварянето на улици”. Това каза на извънреден брифинг в Министерския съвет вицепремиерът Валери Симеонов.

Поводът за изказването му стана обявен за сряда от 9 часа контрапротест в защита на Симеонов пред сградата на Министерски съвет.

“Аз не вярвам някой да е изненадан, че Сидеров ми иска оставката. При наличие на решение на коалиция "Обединени патриоти" да ме издигне като шеф, тя трябва да ме свали”, каза Симеонов.

“Правителството ще продължи да съществува и с моята оставка. Не мога да приема морални оценки от всякакви посоки - отгоре, отдолу, отляво, отдясно. Продължавам да твърдя, че казвам истината, каза още вицепремиерът. 

Изказване на вицепремиера, че майките на децата с увреждания са "кресливи с уж болни деца", доведе до искане на оставката му. Майките на деца с увреждания определиха като цинични думите на вицепремиера и бяха категорични, че няма никакви политически интереси в техните искания.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама