В събота ще е облачно, в следобедните часове ще вали

08:30, 20 окт 18 25 853 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В събота облачността ще е значителна и на много места, главно в следобедните часове, ще има превалявания. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Минимални температури ще са между 7 и 12 градуса, а максималните - между 17 и 22 градуса.

Над Черноморието ще бъде предимно облачно с превалявания, главно в следобедните часове и по-значителни по южното крайбрежие. Ще духа слаб север-северозападен вятър. Максималните температури ще са 18-20 градуса, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините ще бъде предимно облачно. На много места ще превалява дъжд, над 2200 м - сняг. Ще духа умерен север-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 м ще е около 11 градуса, на 2000 м - около 5 градуса.

В неделя над по-голямата част от страната ще преобладава облачно време. На много места ще има валежи от дъжд, в отделни райони от западната половина на страната - значителни по количество. Ще духа до умерен северозападен, в Източна България - североизточен, вятър и с него ще продължи да нахлува студен въздух.

Преобладаващите минимални температури ще бъдат между 7 и 12 градуса, а максималните - между 14 и 19 градуса.

В началото на следващата седмица ще е облачно и дъждовно. В цялата страна вятърът ще се ориентира от североизток. Температурите ще се понижат още и максималните ще бъдат между 11 и 16 градуса.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама