Има задържан за нападението над адвокатката в София

09:05, 19 окт 18 25 1348 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

35-годишен мъж е задържан за вчерашното нападение над адвокатка в кантората ѝ в София. Мъжът е открит от полицията още снощи. Той е отведен за разпит и в момента е с 24-часова мярка за задържане.

Все още се изясняват мотивите за нападението. Инцидентът е станал, след като мъжът е влязъл в кантората на жената под предлог, че иска правна консултация.

Адвокат Валентина Владова обясни във Facebook, че бандитът, който й посегнал, е идвал над осем пъти в кантората й, а вчера е опитал да я изнасили. Той носел нож, но за щастие тя не го видяла. Ето постът на адвокатката:

"Днес, както повечето разбраха, бях нападната, малтретирана над един час в кантората си. Извършителят се опита и да ме изнасили. Искам да кажа за случая две думи, защото ми е ясно, че отново той ще се употреби все от някого.

Имах запазен час за клиент за 15 часа. Клиентът е идвал над 8 пъти за консултации при мен. Никога, никога не е имало какъвто и да било намек от негова страна, че ме харесва, желае и пр, никога дори не ме е питал нищо лично. При влизането в кантората, ме грабна на ръце, при което започнах да крещя.

Никой, никой не се отзова, въпреки че бях затворена и бита в банята на офиса над час. Звъняха ми на вратата, но никой не извика полиция, никой и след това не призна, че е чул нещо.

Не, не успя да ме изнасили. И да, беше 185 см. и огромен силен мъж. Не успя, защото не спрях да говоря и говоря, да задавам въпроси, много, непрекъснато и без да спирам. Не успя да се съсредоточи в деянието си, колкото и абсурдно да звучи на човек, който не е присъствал.

Когато изненадващо започвах да крещя за помощ започваше да ме бие и удря главата ми в стената. Не исках да умра и не се съпротивлявах яростно. Мисля, че това ме спаси.

И да, имало е инцидент с журналисти. Идвали са до кантората ми, блъскали са вратата и прозорците. Докато бях в Пирогов 6 пъти ми се включи СОТ-а, заради това. Бутали са и са хващали за ръкава и яката мои близки, които следвало според журналистите да им дадат информация. Опитали са да отварят вратата на автомобила им.

Това е. Близките ми са в шок. Аз съм благодарна, че съм жива, защото извършителят е носил нож, който аз слава Богу не видях. Това е".

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама