Селекционерът на Германия остава на поста поне до март

14:50, 15 окт 18 / Спорт 25 844 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Селекционерът на Германия Йоахим Льов може да бъде освободен от поста в скоро време, съобщава „Билд“. Ръководителите на Германския футболен съюз са недоволни от резултатите, но на този етап не смятат да уволняват специалиста, тъй като са наясно, че е имал малко време за подготовка за мача с Холандия.

Наставникът ще запази работата си дори в случай на поражение от Франция в Лига на нациите във вторник, а това означава, че ще бъде на кормилото на Бундестима поне до март догодина.

През уикенда германският национален отбор записа антирекорд на стадион "Йохан Кройф Арена" в Амстердам. Германия претърпя загуба с 0:3 от Холандия и не успя да вкара гол в трети пореден официален мач.. Това се случва за първи път в историята на Бундестима.

Серията започна на Мондиала в Русия със сензационна загуба от Южна Корея (0:2) и продължи с нулево равенство срещу Франция. Преди контролата с "петлите" Германия победи Перу с 2:1 в приятелски мач и този мач е единственият от четирите последни на Бундестима с отбелязани попадения.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама