Джон Джоунс се завръща

11:17, 14 окт 18 / Спорт 25 1363 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Един от най-титулуваните бойци в UFC Джон Боунс Джоунс победи всеки съперник, който дръзваше да излезе срещу него, но до този момент не успя да преодолее собствените си слабости. През последните няколко години Джоунс бе многократно санкциониран за използване на непозволени стимуланти, наркотици, проблеми с полицията и др.

Сега обаче, Джоунс има нов шанс да се докаже и ще излезе срещу Александър Густафсон на 29-ти декември в Лас Вегас в борба за титлата, която му бе отнета.

През 2013-та г. двамата се изправиха един срещу друг и зарадваха феновете на ММА по целия свят с една от най-вълнуващите битки в историята на спорта. Срещата беше изключително равностойна, Густафсон успя да причини тежка аркада на Джоунс, но не успя да го свали и така се стигна до съдийско решение, което бе в полза на Джон Джоунс. Реваншът ще носи допълнителна емоционална тежест и за двамата бойци. Густафсон ще е решен на всичко да докаже, че не е загубил уменията си, а Джоунс ще се опита да докаже, че е научил уроците си и може да побеждава изцяло в рамките на правилата без непозволени средства.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама