Нови детайли за мелето след победата на Нурмагомедов срещу Макгрегър

14:32, 12 окт 18 / Спорт 25 1595 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Близо седмица след най-голямата среща в историята на ММА, която завърши с много противоречиво масово сбиване между екипите на двамата бойци, постепенно се изясняват все повече детайли как точно се развиха събитията в Лас Вегас миналата неделя.

След типичното за Макгрегър арогантно, безпардонно и често обидно поведение в продължение на месеци в подготовката за срещата, още от самото начало двубоят с Нурмагомедов съвсем не беше това, което Макгрегър и феновете му очакваха. Руснакът доминираше категорично в първите три рунда и за всички бе повече от ясно, че Макгрегър въобще не е на нивото на Нурмагомедов. При това положение, явно в опит да намали напрежението, в първите секунди на почивката преди четвъртия рунд, Конър казва на Хабиб: “Това е само бизнес”.

През цялото време на срещата един от спаринг партньорите на Макгрегър - Дилан Данис е обиждал грубо Хабиб и даже след края на третия рунд Нурмагомедов го е погледнал гневно от октагона, с което ясно е показал, че чува обидите му. Веднага след края на срещата Данис е извикал към Хабиб Нурмагомедов “Мюсюлмански плъх”, което е предизвикало ответната реакция на Дагестанеца.

Независимо от тази явна провокация, действията на Нурмагомедов не могат да бъдат оправдани и в момента той очаква наказанието си от UFC. Предполага се, че ще получи забрана за участие в състезания между шест месеца и година, както и глоба в размер на 20% от хонорара му за срещата в размер на два милиона долара.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама