Женският пазар се включва в Sofia Alternative Tour като атрактивна туристическа дестинация

10:00, 12 окт 18 25 1862 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Изпълнителният директор на „Пазари Възраждане“ ЕАД Драгомир Димитров и представителят на Сдружение 365 Виктория Делчева подписаха Меморандум за сътрудничество за укрепване на партньорските отношения и утвърждаване на позитивния имидж на София и България, за популяризиране на Женския пазар като атрактивна  туристическа дестинация, част от т. нар. „Зона на толерантността“, както и други обекти, дейности и събития, които се провеждат на територията на обектите на общинско дружество „Пазари Възраждане“ ЕАД. Съдрудничеството ще се осъществява и при предоставяне на информация за българите и чужденците, с цел осъществяване на мултикултурен обмен.

Подписването на Меморандума със Сдружение 365 е част от реализацията на дългосрочната стратегия на изпълнителния директор на „Пазари Възраждане“ ЕАД Драгомир Димитров за превръщане на Женския пазар в атрактивна туристическа дестинация, което от своя страна ще допринесе за привличането на още повече сериозни търговци и български производители, ще гарантира по-високо качество на предлаганите стоки, услуги и ще привлече повече клиенти. Женският пазар е не само съвременно търговско пространство, в които се предлагат стоки на български производители и продукти от Близкия Изток, но и място за различни социални и културни събития.

Женският пазар и галерия „Сердика“, които са част от „Пазари Възраждане“ ЕАД,  ще бъдат домакини на туристи в рамките на проекта Sofia Alternative Tour, който се провежда всеки понеделник, сряда, петък и събота между 15:00 ч. и 17:00 ч. Галерия „Сердика“ е включена в  атрактивна игра, организирана от Сдружение 365,  в която от различни интересни туристически обекти се събират букви, които туристите снимат и ако успеят да съберат всички букви се образува изречение с позитивно послание, представящо нашата столица. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама