НАП обяви търг за апартамент в хотел на морския бряг в Балчик

18:00, 11 окт 18 / Общество 25 552 Topnovini
1
2
3
4

Апартамент /студио/ в хотел на крайморската алея в Балчик обявиха на таен търг публичните изпълнители при ТД на НАП Варна.

Студиото се намира на ул. Залез /ул. Възкресия Деветакова № 19/. Състои се от предверие, килер, дневен тракт, баня и тоалет и е с площ от 42.75 кв. м. Желаещите да станат собственици на крайморския имот могат да участват в търга, който е обявен за 11 декември. Началната тръжна цена, от която ще започне наддаването за студиото, е 52 500 лева.

Кандидат-купувачите могат да извършат оглед на крайморския имот от 5 до 13 ноември по местонахождението му.

От началото на годината публичните изпълнители от ТД на НАП Варна са провели 315 търга, на които са обявени за продан вещи и имоти на длъжници с просрочени данъчни и осигурителни задължения. Постъпленията от проведените търгове в републиканския бюджет са в размер на над 2 млн. лева.

От приходната агенция съобщават още, че гражданите могат да получават на електронната си поща публикуваните съобщения за публични продажби в портала "Продажби" на НАП. За тази цел е необходимо те да заявят своя абонамент в портала, като имат възможност да изберат и за какви категории вещи да получават известия от НАП.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани