Къде да открием идеите за бизнес в България

10:07, 08 окт 18 25 3127 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Задължително ли е, ако искаш да започнеш собствен бизнес, непременно да имаш нова, оригинална, свежа идея, нещо, за което никой друг не се е сетил? Отговорът е „не“! Не и ако посещаваш редовно сайта kpd.bg. Мястото, където там свежите бизнес идеи се събират на едно място. Своеобразна борса за предприемачи сходна с популярните сайтове от типа „купувам - продавам“, но само на пръв поглед. Идеята на kpd.bg е несравнимо по-оригинална. Съкращението, от което идва името на сайта, идва от „купувам-продавам дейност“.

Хиляди обяви, подредени в категории, предлагащи за покупка или продажба практически всичко, свързано с предприемачеството – от работещо месопреработвателно предприятие до салони за красота, фитнес зали, паркинги, сайтове или фейсбук страници. Предвидени са на практика всички възможни бизнес отношения. Въпреки, че името на сайта насочва първоначално само към „купувам и продавам“, в него са обособени секции за франчайз, консултации, търсене и предлагане на финансиране, отдаване и наемане на бизнес начинания, търсене на съдружници и продажба на стоки на едро.

И ако трябва да се върнем към въпроса от началото на този текст: „Задължително ли е, ако искаш да започнеш собствен бизнес, непременно да имаш нова, оригинална, свежа идея, нещо, за което никой друг не се е сетил?“ Отговорът продължава да е „Не“, но ако имате такава идея, а ви липсват увереност, опит, финансиране, достатъчно познания, тогава непременно трябва да посетите kpd.bg, защото там ще откриете предложения за решаване на тези свои проблеми.

Разбира се, възможен е и обратният вариант, защото kpd.bg е мястото, където хората с парите срещат хората с идеите. Ако разполагате със свободен финансов ресурс, който възнамерявате да инвестирате отново вашето място е kpd.bg, независимо от сферата на вашите бизнес интереси. Технологии, хотелиерство и ристорантьорство, търговия, здравеопазване, образование, строителство, транспорт, земеделие, посредничество, управление на имоти, спорт – списъкът с възможности обхваща целия спектър от възможни бизнес начинания.

Спонсорирано съобщение

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама