За първи път Sofia Vinyl Fest на женския пазар

13:37, 05 окт 18 25 1496 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
sofia-vinyl-fest
sofia-vinyl-fest

Първото издание на Sofia Vinyl Fest, което ще се проведе на 6 октомври 2018 г. на Женския пазар на терасата на галерия „Сердика“ и ще събере повече от 10 търговци на грамофонни плочи от цялата страна, колекционери и любители на стария аналогов звук. Базарът на грамофонни плочи  ще продължи от 10:00 до 18:00 часа. Входът е свободен.

Събитието се организира по инициатива на Драгомир Димитров, изпълнителен директор на „Пазари Възраждане“ ЕАД.  Целта на фестивала е да покаже, че Женският пазар е място за търговия,  за приятни преживявания, представяне на различни изкуства и културни събития.   

Организатори на събитието са „Пазари Възраждане“ и клуб "Терминал 1"и идеята им е да превърнат фестивала в традиционен.

Музиката е осигурена от пловдивският DJ и колекционер Skill, варненският DJ Mad Bear, както и софийските селектори Lazy Face и Rood.

Сред поканените гости на фестивала са истинските колекционери на грамофонни плочи Елен Герджиков, председател на Столичния общински съвет, певецът Богдан Томов,  журналистът от "Дарик радио" и меломан Петър Севов. Колекционерите ще покажат най-любима и най-ценната си плоча от своята колекция.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама