Михалис Хаджиянис готви 3-часово шоу у нас

11:20, 05 окт 18 / Култура 25 1626 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Гръцката звезда Михалис Хаджиянис, който пристига за голям концерт в зала 1 на НДК тази събота – 6 октомври, е подготвил тричасово шоу за българските си фенове.

Извънредно за публиката у нас той е избрал да изпълни голяма част от най-обичаните си парчета, съобщават организаторите от „Кий Ивентс енд Комюникъйшън“. В компанията на седем отбрани музиканти той ще представи селекция от хитове като “Pio Poli”, “Parta Ola Dika Sou”, “Xeria Psila”, To Kalokairi Mou”, емблематичната “De Fevgo”, както и част от по-новата си продукция.

Наскоро Михалис изнесе два мащабни концерта на открито в Атина и Солун, с които подлуди хилядите си фенове. През пролетта той осъществи и дълго турне в цяла Северна Америка, като пя пред почитателите си в Монреал, Ню Йорк, Детройт, Чикаго, Лос Анджелис, Бостън, Торонто и други.

На сцената на зала 1 в НДК той ще излезе в компанията на талантливата Мелетина Макри от групата Vegas, както и виртуозни музиканти като Солон Апостолакис (клавишни), Георгиос Мицотакис (барабани), Спиридон Мазис (бас), Ясон Маврогеоргос (китара и бузуки), Стелиос Кацацидис (акордеон), Георгеос Дусос (кларинет/ духови).

Билетите за концерта са още в продажба на цена от 40 лв.

Напишете коментар
Коментари: 2
1 Nathantourf 13:53, 10 апр 23

You suggested it effectively!
essaywriter uk auto essay writer free custom essay writer

2 Hectorjib 12:33, 07 авг 23


Thanks! I appreciate this.
resume writing service silicon valley university essay writing service uk professional research paper writing service

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама