Стартира традиционният Устовски панаир в Смолян

12:00, 05 окт 18 / Общество 25 462 Topnovini
1

Традиционният Устовски панаир стартира днес в Смолян. Официалното му откриване ще бъде от 18:00 часа пред сцената на читалище „Кирил Маджаров”, като той ще продължи до неделя вечерта.

Участие ще вземат Общинският Духов оркестър и ФА „Родопа”. Организатор е община Смолян. Участие ще вземат търговци от цялата страна, предлагащи богат асортимент от стоки и селскостопанска продукция. За най-малките ще има много развлекателни съоръжения – люлки, въртележки, надуваеми батути и други.

От тази година е въведена и нова организация за провеждането на Устовския панаир. Това се налага, за да се гарантира безопасността на гражданите и нормалното протичане на панаира. Нов момент е, че на ул.”Тракия” търговците ще могат да се разполагат от едната страна на тротоара като другата задължително ще трябва да остане свободна.

На Зеленчуковия пазар ще бъдат настанени търговците, няма да бъдат поставяни преместваемите развлекателни съоръжения. Те ще бъдат разположени в зоната за отдих ”Чаршията”.

Теренът пред пощата в кв. ”Устово” е отреден само за заведения за хранене, като препоръчително е да бъдат в шатри. В дните на панаира автобусите ще се движат по делнично разписание.

Ключови думи

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани