Орлин Павлов с концерт в Пловдив, част от националното му турне

09:10, 05 окт 18 / Култура 25 1681 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

След като Орлин Павлов обра овациите на публиката в Зала 1 на НДК, е ред на Пловдив. На 5 октомври в Драматичен театър – Пловдив е втората спирка от националното турне “Още малко…” на изпълнителя. Пловдивските почитатели на певеца ще могат да се сдобият със специалната компилация, която също носи името “Още малко...”. Орлин Павлов обещава да подари на публиката едно много лично и докосващо преживяване.

Дългоочакваният първи самостоятелен албум е резултат от много вдъхновяващи случки и емоции, събирани през годините и изляти в музика, за да бъдат споделени с феновете. В него са включени 21 трака - 9 чисто нови парчета с поп звучене и гарнирани с щипка джаз и фънк, клубни ремикси заредени с много настроение и познатите и любими хитове на певеца, някои от които с нови аранжименти. Дебютният албум носи името на едноименната песен “Още малко…” и по думите на Орлин е събрал, още малко любов, още малко приятелство, още малко емоция, още малко от неговата музика.

Освен новите песни, Орлин Павлов ще изпълни най-големите си хитове и обичани парчета.

Следващите дати от националното турне на Орлин Павлов “Още малко...” са Бургас - 13 октомври в Държавната опера, Варна - 15 октомври във Фестивален и конгресен център и 20 октомври - ДКС “Васил Левски” във Велико Търново.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама