Интер избра пет деца, които ще изживеят незабравими три дни в Милано

11:50, 02 окт 18 / Спорт 25 1234 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Италианският гранд Интер официално избра петте деца, които ще имат рядката възможност да изживеят три невероятни дни в Милано. „Нерадзурите“, които това лято за първи път организираха детски футболен лагер у нас благодарение на Сдружение „Бъдеще чрез спорт“, ще предоставят на талантите уникалния шанс да усетят отвътре атмосферата в лагера на 18-кратния шампион на Италия.

Никола Цариградски, Дейвид Луканов, Наско Янев, Теодор Радински и Илия Петров впечатлиха треньорите от Академията на Интер както с представянето си на тренировките, така и по време на проведените тестове. Щастливците ще пътуват в края на ноември, изцяло на разноските на Сдружение „Бъдеще чрез спорт“, до Милано, където ще посетят главния офис и музея на Интер, ще се разходят в „дома“ на „нерадзурите“ – стадион „Сан Сиро“, ще посетят две тренировки на юношите и ще се насладят на дербито Интер – Милан в „Примаверата“. „Черешката на тортата“ пък ще бъде двубой от Серия „А“, който ще изгледат на живо.

Припомняме, че първият Inter Academy Camp Bulgaria се проведе между 10 и 15 юли тази година, а домакин бе китното морско градче Бяла, обл. Варна. Първият лагер на на „нерадзурите“ у нас предложи незабравими емоции на 107 деца от страната и чужбина. Малчугани и юноши имаха възможност да се насладят както на разнообразните тренировки, така и на проведените специални тестове. В свободното си време пък ги очакваха множество забавни активности, подготвени от организаторите и главните партньори на събитието.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама