Metallica разпродадоха Букурещ за 4 дни

11:20, 02 окт 18 / Култура 25 1806 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Четири дни бяха достатъчни на Metallica, за да разпродадат 55-хилядния национален стадион в Букурещ. Това е равносметката за родните фенове, които докато се чудеха дали все пак Джеймс Хетфийлд и компания няма да наминат я през „Васил Левски“, я през Hills of Rock в Пловдив, изпуснаха да се сдобият с пропуски за най-близката ни дестинация.

Покрай изчерпаните билети се създаде малка истерия в социалните мрежи от пътници, изпуснали последния влак за траш машините, които търсят как да влязат на концерта на 14 август 2019-та. Въпреки това стотици родни фенове на Metallica вече си осигуриха билети и ще атакуват румънската столица идното лято. Цените на ценните пропуски за Букурещ бяха най-ниските за Европа, като място пред сцената можеше да си осигуриш за 150 лв, а за 120 – малко по-отзад на терена. Средната цена на билета беше 160 лв, което е напълно приемливо за бюджета на родния фен.

Ситуацията в повечето дати от турнето на легендите е подобна, като навсякъде са напълно разпродадени правостоящите места пред сцената и са останали или много скъпи билети във ВИП пакети, или пък такива на много далечно седящо място, откъдето видимостта не е добра. И всичко това за 4 дни от пускането на пропуските в продажба.

Metallica обявиха 25 дати в Европа, след като планират още близо 30 излизания в Щатите.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама