Безплатни курсове за разрастване на онлайн бизнеса стартират във Враца

15:30, 01 окт 18 / Икономика 25 1265 Topnovini
1

Безплатни дигитални обучения организират във Враца Google и SoftUni Digital. Обученията са насочени към широк кръг от хора, предимно към представители и собственици на малки и средни предприятия. Те ще се запознаят с възможностите, които дигиталният свят предоставя по отношение на  онлайн инструментите за растеж.

Обученията са част от проектът Google Дигитален гараж, по който ще се проведат безплатни курсове в 37 града в България.

Дигитален гараж е програма, която помага на хората да подобрят дигиталните си умения безплатно. Програмата предлага онлайн и офлайн обучения, създадени от Google, които допринасят за разрастването на бизнеса онлайн, следвайки собствено темпо и чрез гъвкави и персонализирани уроци. Кампанията в България стартира през май 2018 г. и ще продължи до края на годината.

Според статистиката 70% от хората в България използват интернет за лични цели,  48% от ползващите  интернет пазаруват онлайн,  56%  сравняват услуги и продукти онлайн преди покупка. Безплатните курсове във Враца ще се проведат на 2 октомври, в Младежкия дом и на 10 октомври, в ИТ център Враца, на ул.“Кокиче“ 10,  от 18,00 - 19,30 ч. Регистрация можете да се направи на официалната страница на Дигитален гараж, уточняват още организаторите.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Ключови думи
Най-нови Най-четени Най-коментирани