Светлозар Лазаров: Не са водени разговори с мен за главен секретар на МВР

10:35, 01 окт 18 / Политика 25 1728 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Не са водени разговори с мен за главен секретар на МВР. Така бившият главен секретар на МВР Светлозар Лазаров и национален координатор на партия "Атака" отговори на въпроса воден ли е разговор с него за поста пред БНТ. Няма такава тема, не знам откъде излизат тези спекулации, категоричен беше той.

Има достатъчно подготвени хора, има няколко човека, които могат да покрития критериите и да изпълнят длъжността със съдържание, обясни още Лазаров.

За новия министър на МВР Маринов, Светлозар Лазаров заяви, че "определено има качества, познава системата" и ако има политическа подкрепа, ще се справи.

По отношение на увеличението на природния газ, която влиза в сила от днес, Лазаров заяви, че многократно е подчертавал, че при тези политики в сферата на енергийната сигурност нищо не го изненадва и "нищо добро не ни очаква"

И аз, и Волен Сидеров, сме подчертавали, че не се работи правилно в КЕВР, категоричен беше той.

Необходима е нова методика, защото има дефицит на реален контрол. "Аз съм си казал мнението за тази комисия, тя не работи ефективно в настоящия момент. Там основно трябва да се промени закона и методиката, по която работят. Едни разходи се приемат за даденост, което не е в интерес на българския народ", отбеляза Лазаров.

Той подчерта и още един, по думите му, проблем във връзка с топлоенергетиката - за планирано обединение на ТЕЦ "Марица Изток 2" и на АЕЦ Козлодуй.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама