ONE LOVE TOUR идва за празника на Стара Загора

11:30, 01 окт 18 / Култура 25 1141 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

ONE LOVE TOUR гостува с разнообразна и наситена програма на 5 октомври в Стара Загора, специално за празника на града.

Фестивалният ден ще започне веднага след официалната церемония в 11,30 ч. с програма за най-малките, включваща Вокална студия "Траяна глас" и детски спектакъл на централната улица на Античния форум ''Августа Траяна''.

Най-желаната атракция за хората от всички възрасти, специално изградената "Арена на дуелите", ще даде възможност на малки и големи, да изживеят и изпитат емоцията от най-българския телевизионен риалити формат ''Фермата''. Димитър Господинов и участници от предишни сезони на предаването, са подготвили емблематични и запомнящи се от зрителите игри. Към позабравените бит и традиции ще ни върне "Алея на занаятите", където гостите на фестивала ще могат да се запознаят с автентични български занаяти, запазили се до днес. Ще си припомним красотата и изяществото на ръчно изработените произведения, а всеки, който поиска да се опита или научи - ще има тази възможност.

Вечерният концерт ще започне с групата на Иван Христов и Драндийски, които са подготвили нов репертоар, специално за Стара Загора. Ексцентричната, дръзка и млада Тита, ще е единствената дама, включена във вечерната програма. Следващият изпълнител е звездата на Македония - Слаткаристика. Той е истинска сензация в страната си и много популярен у нас. Концертът ще продължи с атрактивното участие на Криско, а след него публиката ще завладее легендата на македонската музика, виртуозният китарист и композитор Влатко Стефановски.

За финал на вечерта е роденият в Стара Загора, актьор, изпълнител и композитор - Стефан Вълдобрев, заедно с Обичайните заподозрени.

ONE LOVE TOUR Ви очаква на 5 октомври в Античния Форум, за да празнуваме заедно празника на града. Забавления за всички поколения, 12 часова програма, "Алея на занаятите", "Арена на дуелите" от ''Фермата'', кулинарна презентация от Ути Бъчваров, грандиозен вечерен концерт и всичко е с безплатен вход.

На 5 октомври ''зелена зона'' за почасово платено паркиране няма да работи.

На 6 октомври, (събота) „зелена" зона ще работи с обичайното си работно време от 09:00 до 14:00 часа.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама