Бият и тормозят убиеца на малката Никол зад решетките

16:01, 29 сеп 18 25 2114 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На побой и психически тормоз в затвора е подложен убиецът на малката Никол от Бургас Иван Иванов. Това твърди майката на 16-годишното момче, цитирана от "България днес". Жената е категорична, че когато разговаряла по телефона със сина си, всеки път той се оплаквал от нападките над него в поправителния дом в Бойчиновци.

Иван попада зад решетките едва 15-годишен. Арестуван е на 22 август м.г., след като е заподозрян за жестокото убийство на Никол Йончева, станало два дни по-рано. Момичето е прободено смъртоносно в шията, а убиецът бе осъден на осем години на затвор.

Първоначално Иван Иванов бе задържан в Бургаския затвор, след което бе прехвърлен в училището затвор за непълнолетни в Бойчиновци. Преди месец всички 26 възпитаници и част от служителите от сградата на общежитието за престъпници са преместени във Враца. Те са настанени в ремонтираната база към местния затвор, където на младежите е осигурено място за разходка и спорт, разкриват от администрацията.

Според социалните служители в поправителния дом, Иван Иванов няма никакви видими следи от насилие, както и че няма подадена жалба от него или родителите му.
Те още твърдят, че дори момчето не се е оплаквало от физически и психически тормоз.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама