ТОПНОВИНИ пита: ЦСКА или Левски?

10:39, 28 сеп 18 / Спорт 25 2016 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Ден преди Вечното дерби ТОПНОВИНИ иска да разбере от потребителите на сайта какви са очакванията за футболната среща.

Гласувайте в специалната ни анкета, която е отворена до утре в 17:00 - началният час на двубоя на стадион "Васил Левски".

Двубоят беше обявен като "високорисков" от полицията.

Поради тази причина, във връзка с новата нормативна база, билети за мача няма да се продават в събота. Продажбата на ценните хартийки ще приключи в 23:59 днес.

Притежателите на абонаментни карти на ЦСКА имат посочено място за Националния стадион и не се нуждаят от покани за дербито.

Феновете на ЦСКА ще бъдат настанени в секторите "А" и "Г", а тези на Левски - в секторите "Б" и "В".

Цената на билетите за "А" и "В" сектор е 15 лева, а за "Г" и "Б" - 10 лева.

Билети могат да бъдат закупени ДО КРАЯ НА ДЕНЯ от фен магазина на "Армията", мрежата на Тикетпро, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange, Билетен център на НДК и касите на "Арена Армеец".

Феновете на "Левски", могат да се сдобият с билети днес на касите пред сектор А на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов" от 11:00 до 19:00 часа, както и във фен магазина на НКП на Левски.

Важно напомняне е, че всички фенове (независимо кой от двата тима подкрепят) трябва утре да носят със себе си документ за самоличност. След въведения строг пропусквателен режим, той им е необходим, за да бъдат допуснати на стадиона.

Най-важното от мача ЦСКА-ЛЕВСКИ можете да следите в сайта и официалната ни фейсбуук страница. А дотогава - дайте своя глас в анкетата ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама