Десет причини да останем в родния си град показва изложба в Сандански

18:00, 25 сеп 18 / Култура 25 1516 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Докато всички говорят какво кара хората да напускат България, изложба търси обратното – фактите, заради които си струва да останат в родните си градове, близо до любимите си хора. „10 причини да остана в моя Сандански” е мотото кампанията и се осъществявана в колаборация с община Сандански и в. "Стандарт".

На 28 септември /петък/ от 15:00 ч. в Епископска базилика – град Сандански ще бъде официално представен уникалният проект, които ще покаже как се е променил градът през последните години в сферата на културата, образованието, градската среда, спорта, инфраструктурата и пр.

Изложбата от 10 огромни фото пана, ще разкаже за реализираните основни и изключително важни за развитието на община Сандански проекти, които променят облика на родния ни град.

На събитието ще бъдат отличени хората, които с таланта, постиженията си и отдадеността си са гордост за града, мотивирайки младите да останат тук и да градят своето бъдеще. Наградите ще бъдат групирани в 6 категории: култура, образование, икономика, сигурност, спорт и технологии.

Община Сандански отправя покана към жителите и вярва, че е изключително важно да бъдат представяни добрите практики в местното управление, за да се мотивират младите да останат по своите родни места и заедно всички да променяме облика на любимия Сандански.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама